BAÜN Mimarlık Fakültesi Öğrencilerinden, “Mimari Tasarım Sergisi”

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mimarlık Fakültesinde “Mimari Tasarım Dersleri Sergisi” açıldı. Mimarlık Fakültesinde gerçekleştirilen ve 2023-2024 Güz Dönemindeki çalışmaların yer aldığı serginin açılış törenine; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Göksal Özbalta, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş, akademik ve idari personel ile Mimarlık bölümü öğrencileri katıldı.

Sergiyi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Oğurlu, çalışmaları dolayısıyla öğrencileri ve akademisyenleri tebrik etti.