Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Genel Biyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Aylin Er’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Medical and Veterinary Entomology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Aylin Er, doktora mezunu Dr. Zafer Şakacı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Sırrı Kar, Prof. Dr. Deniz Şirin ve lisansüstü öğrencisi Şengül Talay, Hacettepe Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Bülent Alten, Akdeniz Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Adil Korkmaz ve The Cyprus Institute İklim ve Araştırma Merkezinden Arş. Gör. Kamil Ergüler tarafından ortaya koyulan “Interindividual variation among Culex pipiens larvae in terms of thermal response” başlıklı çalışma, “Medical and Veterinary Entomology” dergisinin Haziran 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.