BAÜN’de, Sağlıkta Kariyer ve İstihdam Fuarı Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Sağlıkta Kariyer ve İstihdam Fuarı düzenlendi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışına; Balıkesir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sibel Ergün ve İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.  Pelin Palas Karaca, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, müzik dinletisinin ardından Sağlıkta Girişimcilik Oturumu ile devam etti.

Farklı oturumlar ile beraber 2 gün süren etkinlikte, fakülte akademik personelinden oluşan moderatörler eşliğinde öğrenciler ve sektör temsilcileri bir araya geldi.