Spor Bilimleri Fakültesinde Bahar Şenlikleri Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından Bahar Şenliği düzenlendi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri tarafından, BAÜN Alparslan Türkeş Stadyumunda düzenlenen etkinliğe; Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Göktaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Serbest Zaman Eğitimi Dersi kapsamında Öğr. Gör. Hasan Bozatay koordinatörlüğünde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Göktaş gerçekleştirdi.
Cimnastik, halkoyunları ve taekwondo gösterilerinin yapıldığı etkinlikte, bireysel ve takım yarışmaları yapıldı. Etkinlik, dereceye girenlere madalyalarının takdimi ile sona erdi.