BAÜN İlahiyat Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İlahiyat Fakültesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Balıkesir Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Polis Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl, İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özkan,  akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden törende öğrenciler adına Fakülte Birincileri Kevser Epcerev ve Zeynep Düzenli birer konuşma yaptı. İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özkan da yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Tören, dini musiki dinletisinin ardından, dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesi ile sona erdi.