Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Domestic Animal Endocrinology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Bozkurt, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yıldız, Vet. Hek. İsmail Kocaer ile Atasancak Acıpayam Tarım İşletmesinden Dr. Vet. Hek. Sultan Şengül, Vet. Hek. Halil Erkan Sarıbaş, Vet. Hek. Yiğit Can Aslan ve Vet. Hek. Serdar Dursun Ak tarafından ortaya koyulan “Age-Specific Analysis of Anti-Mullerian Hormone and Liver Biochemical Parameters in Freemartin Holstein Calves and Heifers: A Pilot Study” başlıklı çalışma, “Domestic Animal Endocrinology” dergisinin Mayıs 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.