Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Özkan Işık’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Frontiers in Psychology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Özkan Işık, Necmettin Erbakan Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Mehmet Demirel, Doç. Dr. Duygu Harmandar Demirel, Araş. Gör. Andaç Akçakese, Alperen Fatih Yolcu, Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Hüseyin Gümüş, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Cihan Ayhan, Gazi Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Halil Sarol ve Romanya Dunarea De Jos Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Leonard Stoıca tarafından ortaya koyulan "Nature relatedness, flow experience, and environmental behaviors in nature-based leisure activities" başlıklı çalışma, "Frontiers in Psychology" dergisinin Haziran 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.frontiersin.org/journals/psychology/articles/10.3389/fpsyg.2024.1397148/full

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.