L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi Akademisyenlerinden, Rektör Oğurlu’ya Ziyaret

Kazakistan’da yer alan L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Aigul Tursynbaeva ve Assoc. Prof. Zibagul Ilyassova Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Balıkesir Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı Sinan Ergüven’in de yer aldığı ziyarette; Rektör Prof. Dr. Prof. Dr. Yücel Oğurlu, konuklarına ziyareti nedeniyle teşekkür ederken, uluslararası iş birlikleri çalışmaları kapsamında Balıkesir Üniversitesinde bulunan akademisyenler de kendilerine gösterilen misafirperverlik dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür etti.