BAÜN’de, Stratejik Plan Çalıştayı Yapıldı

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN) Stratejik Plan Çalıştayı gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Prof. Mehmet Çakır Amfisinde gerçekleştirilen ve açılış konuşmasını Balıkesir Üniversitesi Rektörü Yücel Oğurlu’nun yaptığı çalıştaya, akademik ve idari personel ile stratejik plan hazırlık çalışmalarında yer alan personeller katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, katılımcı yönetim anlayışıyla üniversitenin gelecek vizyonunun da ele alındığı ve farklı konu başlıklarında grup oturumlarında değerlendirmelerin gerçekleştirildiği çalıştaya katkı sunan akademik ve idari personele teşekkür etti.

Ar-Ge, İnovasyon, girişimcilik, uluslarasılaşma kavramlarının ön plana çıktığı çalıştay kapanış ve değerlendirme oturumu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın başkanlığında Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar’ın da katıldığı kapanış oturumunda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı koordinasyonunda hazırlıkları yürütülen 2025-2029 Dönemi Stratejik Plan çalışmalarına dair nihai görüş ve değerlendirmeler paylaşıldı.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü