BAÜN’de, “Tarım ve Hayvancılıkta Devlet Destekleri” Adlı Seminer

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Balıkesir İl Koordinatörü Murat Kar’ın konuşmacı olduğu “Tarım ve Hayvancılıkta Devlet Destekleri” adlı bir seminer düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından düzenlenen toplantıya; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Fatmagül Tolun, senato üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı.

Teknoloji Transfer Ofisi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmalarını Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Fatmagül Tolun yaptı.

Etkinlikte konuşan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da, etkinliğe olan ilgileri dolayısıyla da katılımcılara ve TTO ekibine teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından İl Koordinatörü Murat Kar, Tarım ve hayvancılıkta devlet destekleri ve başvuru süreçleri hakkında bilgiler verdi.

Seminer, Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Prof. Dr. Fatih Satıl tarafından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Balıkesir İl Koordinatörü Murat Kar’a teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü