Balıkesir Üniversitesi 3. Tercih & Tanıtım Günleri Başladı

Uluslararası standartlarda eğitim-öğretim kalitesine sahip Balıkesir Üniversitesi, “3. Tercih & Tanıtım Günleri”nde öğrenci adaylarıyla bir araya geliyor.

Esas10 Burda, Necatibey Eğitim Fakültesi  ve Balbucks Paşa Cami karşısında düzenlenen 3. Tercih & Tanıtım Günlerinde aday öğrencilere, akademik ve idari personel tarafından bölüm ve programlar, kontenjanlar, sosyal ve sportif imkânlar, sağlık, barınma, beslenme, ulaşım olanakları gibi konular hakkında bilgi veriliyor.

3. Tercih & Tanıtım Günleri kapsamında Balıkesir Üniversitesi tanıtım temsilcileri, 2 Ağustos Cuma gününe kadar 19.00-22.00 saatleri arasında, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak aday öğrenci ve aileleri ile buluşmaya devam edecek.