Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'dan, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Şimşek'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Zekeriyya Kurşun ve Prof. Dr. Saadetdin Herdem'in de yer aldığı ziyarette; üniversiteler arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak proje üretilmesine dair fikir alışverişi yapıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile her zaman iş birliğine hazır olduklarını ifade ederek, Prof. Dr. Nevzat Şimşek'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Nevzat Şimşek de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya teşekkür etti.