Rektörü Oğurlu’dan, “BAÜN 3. Tercih & Tanıtım Günleri”ne Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, eğitimde, bilimde, sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören Balıkesir Üniversitesinin 3. Tercih & Tanıtım Günleri etkinliğini ziyaret etti.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Esas10 Burda da düzenlenen etkinlik alanını Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Durak ve Enes Bilgon ile birlikte ziyaret eden Rektör Oğurlu, etkinlikte görev alan üniversite personeline teşekkür ederken aday öğrenciler ve aileleriyle de görüştü.

3. Tercih & Tanıtım Günleri kapsamında Balıkesir Üniversitesi tanıtım temsilcileri, 2 Ağustos Cuma gününe kadar 19.00-22.00 saatleri arasında, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak aday öğrenci ve aileleri ile Esas10 Burda, Necatibey Eğitim Fakültesi  ve Balbucks Paşa Cami karşısında buluşmaya devam edecek.