BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, TEKNOFEST Finalisti BAÜN’lüler ile Bir Araya Geldi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST bünyesinde roket yarışmalarında iki takımla birlikte finale kalan BAÜN Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu ile makamında bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Ayhan İstanbullu, Şİ-RA Roket Takım Danışmanı Doç. Dr. Fatih Balıkoğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette, öğrencileri tebrik ederek final yarışmasında başarılar dileyen Rektör Oğurlu, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti. Topluluk üyesi öğrenciler de kendilerine verdiği destekler ve ilgileri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür etti.

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan BAÜN Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğunun 2 takımı, Ön tasarım raporu, Kritik Tasarım Raporu ve Atış Hazırlık Raporu ile değerlendirmelerde büyük bir başarı elde ederek, 1023 takım arasında finale kalan 13 takımın arasında yer aldı. Yarışmada finaller ise 11-16 Eylül tarihleri arasında Aksaray’da gerçekleştirilecek

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü