Burhaniye Meslek Yüksekokulunda Açılış Dersi Etkinliği Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksekokulunda, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı açılış dersi etkinliği düzenlendi.

“Mesleki Eğitimin İktisadi Kalkınmaya Etkisi” konulu açılış dersi, Paris EISTI Politeknik Üniversitesinde görev yapan Emeritus Profesör Kenan Mortan tarafından verildi. Açılış dersi kapsamında “Türkiye’de mesleki eğitimin tarihsel gelişimi, dünyada mesleki eğitim uygulamaları ve mesleki eğitim ile iktisadi kalkınma arasındaki ilişki” işlendi.

Etkinlik sonunda Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan, açılış dersine katılımı dolayısıyla Prof. Dr. Kenan Mortan’a teşekkkür etti.