Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında Uluslararası dergi sıralamalarında en üst diliminde olan Q1 ölçeğinde yer alan “Engineering Science and Technology, an International Journal” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Yavuz Ege, Doç. Dr. Mustafa Çoramık, Mühendislik Fakültesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği akademisyenlerinden Doç. Dr. Sabri Bıçakçı, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Hakan Çıtak, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Doç. Dr. Hüseyin Güneş tarafından ortaya koyulan “A new RMF stirrer design to reduce mixing time” başlıklı çalışma, “Engineering Science and Technology, an International Journal” dergisinin Ekim 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.