BUBFA’da, Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Son Durum ve Beklentiler Değerlendirildi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) tarafından “Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Son Durum ve Beklentiler” başlıklı bir konferans düzenlendi. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda gerçekleşen ve ALB Yatırım Başekonomisti Doç. Dr. Filiz Eryılmaz'ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Türkiye ve dünya ekonomisinde yaşanan son gelişmelerden hakkında bilgiler veren Başekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz konuşmasında, küresel bir sorun haline gelen Enflasyonun, Türkiye'de ve diğer ülkelerde uygulanan çözüm politikalarından bahsetti.

Konferans, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım tarafından Doç. Dr. Filiz Eryılmaz’a plaket takdimi ile sona erdi.