BAÜN’de “Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Teknoloji Kullanımı” Konuşuldu

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından “Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Teknoloji Kullanımı” başlıklı bir panel düzenlendi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonundaki etkinlikte Prof. Dr. Ahmet Haktan Sivrikaya ve Doç. Dr. Mehmet Yanık’ın moderatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Alk Kaan Kilci “E-Sporun Tarihsel Süreci, Volkan Ali Vozdemir “ Eğitim 5.0 ve Spor Eğitiminde Teknoloji ve Psikolog Berna Özger de “Etkili Teknoloji Kullanımı” başlıklı sunumlarında bilgi paylaşımında bulundu.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Göktaş’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrencilerin de katıldığı etkinlik, soru-cevap bölümü sonrasında teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi