Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Halil Küçüklerin Alba Lulia Üniversitesi Ziyareti

Avrupa Birliği ikili anlaşmalar çerçevesinde Romanya Alba lulia Üniversitesine Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Halil KÜÇÜKLER ders verme hareketliliği kapsamında bir çalışma ziyareti gerçekleştirmiştir. Alba lulia Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Breaz Valer Daniel, Tarih ve Filoloji Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Barbulet Gabriel Don ve İngilizce Bölümü ziyaret edilmiştir. Uluslararası Ofis çalışanları da bu ziyarette hazır bulunmuştur. Bu programda Balıkesir Üniversitesinin tanıtımı, Balıkesir’ in somut olmayan kültür mirasının sunulması, Balıkesir Üniversitesine iletişimde bulunan kişilerin ve öğrencilerin davet edilmesi sağlanmıştır.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

yabdil@balikesir.edu.tr