2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Faaliyetleri

Lisans 4. sınıf öğrencilerimiz, Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında Şehit Astsubay Cemil Erkek Anaokulunda müzik dinletisi, müzikli oyunlar ve çeşitli etkinlikler düzenlemişlerdir.

Lisans 4. sınıf öğrencilerimizden Melih Akdağ, Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu'nda müzikli etkinlikler ve müzik dinletisi gerçekleştirmiştir.

Lisans 4. sınıf öğrencilerimizden Merve Bozbek, İrem Çağlayan ve Derya Demir, Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu'nda müzikli etkinlikler ve müzik dinletisi gerçekleştirmişlerdir.

Lisans 4. sınıf öğrencilerimizden Hatice Bingül, Nihat Güneş ve Emirhan Aydemir, İpek Yuvam Anaokulu'nda müzikli etkinlikler ve müzik dinletisi gerçekleştirmişlerdir.

Lisans 4. sınıf öğrencilerimizden Mehmet Atar ve Oğuzhan Durmuş, Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu'nda müzikli etkinlikler ve müzik dinletisi gerçekleştirmişlerdir.

Lisans 4. sınıf öğrencilerimizden Ceren Ergen ve Baha İlter Üçer, Zağnospaşa Ortaokulu'nda müzikli etkinlikler ve müzik dinletisi gerçekleştirmişlerdir.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

nef@balikesir.edu.tr