Etkinliklerimiz

Yapay Zeka Destekli Veri Analizi: Databeeg ile Veri Çözümleme Eğitimi" Gerçekleştirildi (12.11.2024)

Fakültemizde "Kendime İyi Bak" Adlı Seminer Gerçekleştirildi (09.10.2024)

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU Gözetiminde Sındırgı Turu/Uygulama & Eğitim Gezisi Gerçekleştirildi (05.10.2024) 

Dr. Öğr. Üyesi Arzu BALIKOĞLU ile 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Balıkesir Şehir Turu/Uygulama & Eğitim Gezisi Gerçekleştirildi  (04.10.2024)

Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik "Hoş Geldin (Lay Lay) Partisi" Gerçekleştirildi (02.10.2024)

2024-2025 Eğitim-Öğretim Döneminde Fakültemize Yeni Katılan Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik Kütüphane Oryantasyonu Eğitimleri Tamamlandı (30.09.2024)

Fakültemizde 2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Dersi Etkinliği Gerçekleştirildi (26.09.2024)

Sn. Mehmet Raşit BABACAN'ın Sunumu ile "Narkorehber Gençlik Semineri" Gerçekleştirildi (26.09.2024)

J. Ütğm. Gürcan BÜYÜKKÖMÜRCÜ'nün katılımlarıyla "Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi" Semineri Gerçekleştirildi (20.09.2024)

2024-2025 Eğitim-Öğretim Döneminde Fakültemize Yeni Katılan Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Eğitimleri Tamamlandı (19.09.2024)

"DataBeeg Destekli Veri Analizi Eğitimi" Semineri Gerçekleştirilmiştir (18.09.2024)

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunları İçin Mezuniyet Töreni Düzenlendi (27.05.2024)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Pastacılık ve Ekmekçilik Uygulamaları Eğitimi Gerçekleştirildi (23.05.2024) 

"Balıkesir Kuva-yi Milliye Müzesi" Gezisi Gerçekleştirildi (20.05.2024)

Fakültemizde "Sosyal Girişimcilik ve İnovasyon Örneği Çöp M(adam)" Semineri Yapıldı (14.05.2024)

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU Rehberliğinde Meryemana Evi-Efes Antik Kenti-Şirince-Kuşadası Uygulama & Eğitim Gezisi (12.05.2024) 

"MAXQDA ile Yapay Zekâ Destekli Nitel Veri Analizi" Konulu Seminer Gerçekleştirildi (08.05.2024)

Fakültemizde "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi (30.04.2024)

Fakültemiz Tarafından IV. Ulusal / I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi, 18-20 Nisan 2024 Tarihleri Arasında Yüz Yüze ve Çevrimiçi olarak Gerçekleştirildi (18.04.2024-20.04.2024)

Fakültemizde 'Japonya'da Girişimci Olmak' Konulu Bir Etkinlik Gerçekleştirildi (27.03.2024)

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU rehberliğinde ve Arş. Gör. Beste DEMİR Rehberliğinde Assos & Troya Antik Kentleri Uygulama & Eğitim Gezisi (20.03.2024)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik "Profesyonel Bıçak Eğitimi" Etkinliği Gerçekleştirildi (18.03.2024)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik "Glutensiz Mutfak Uygulamaları Workshop" u Gerçekleştirildi (07.03.2024)

Balıkesir Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Atama Yükselme Töreni Gerçekleştirildi (06.03.2024)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik "Modern Türk Mutfağı ve Atıksız Mutfak Uygulamaları" Workshop'u Gerçekleştirildi (04.03.2024)

XV.İstihdam ve Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi (29.02.2024)

"Turizmde Kariyer Planlaması" Etkinliği Gerçekleştirildi (28.02.2024)

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğrencileri Marmara Kariyer Fuarı'na Katıldı (26.02.2024)

Mezunlarımızdan Turist Rehberi Özgür MUTLU ve Turist Rehberi Süleyman KILINÇ İle Dünya Rehberler Günü Etkinliği (21.02.2024)

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU Gözetiminde Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ercan YAVUZ Rehberliğinde Çanakkale Şavaşları Tarihi Gelibolu Yarımadası Uygulama&Eğitim Gezisi (18.02.2024)

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi EMITT-2024'e Katıldı (06.02.2024 - 09.02.2024)

"Ahmet Kot Söyleşileri" kapsamında Turgut Çeviker tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine yönelik "Gastronomi ve Mizah" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi (18.01.2024)

ISS Türkiye, Fakültemizde Bir Seminer Gerçekleştirdi (10.01.2024)

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU Rehberliğinde Meryemana-Efes Antik Kenti-Şirince-Kuşadası Uygulama&Eğitim Gezisi (23.12.2023)

Melia Otelleri Ekibi “İş Fırsatları” Semineri İle Öğrencilerimize İstihdam İmkanı Sunmak Adına Fakültemizi Ziyaret Etti (13.12.2023)

“Travel Turkey İzmir” Fuarını Ziyaret Ettik (08.12.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, Antalya’da düzenlenen Culinary Forum 2023 etkinliğine katıldı (04.12.2023)

"Narkotik Suçlarla Ve Siber Suçlarla Mücadele" İsimli Seminer Gerçekleşti (20.11.2023)

“Amatör Mantarcılığa Giriş” Çevrimiçi Semineri Düzenlendi (20.11.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerine yönelik teknik gezi gerçekleştirildi. Gezi kapsamında; Gömeç Karaağaç köyünde yöreye özel "gelin ekmeği" yapımı, Özgün zeytinyağ fabrikası gezisi, zeytin bahçesinde zeytin toplama, Ayvalık Kesebir mandıra ziyareti, peynir tadımı, BAÇEM ziyareti gerçekleştirildi (17.11.2023)

10 Kasım'da Atamız Özlem ile Anıldı (10.11.2023)

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İle Balıkesir Turizmini Geliştirmek Adına Toplantı Düzenlendi (09.11.2023)

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU Gözetiminde Fakülte Öğrencilerine Yönelik Gerçekleştirilen Sındırgı Gezisi (04.11.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri Antandros Antik Kenti kazı alanında Antik Roma dönemine ait Garum Sos'u yeniden kurma etkinliğine katıldı (31.10.2023)

 Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu Konferans Salonu'nda Yemek ve Mutfak Tarihi Araştırmacısı Tolunay Sandıkçıoğlu tarafından "Tarihi ve Kültürüyle Kahve" konulu seminer gerçekleştirildi (30.10.2023)

Fakültemiz Bünyesinde Kan Bağışı Kampanyası Gerçekleştirildi (27.10.2023)

"Geçmişten Günümüze Balıkesir'in Konaklama İşletmeleri" Konulu Seminer Gerçekleştirildi (26.10.2023)

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU Moderatörlüğünde "Antandros Mitoloji, Arkeoloji ve Antik Lezzetler" Konulu Panel Gerçekleştirildi (25.10.2023)

Antandros Mitoloji Arkeoloji ve Antik Lezzetler konulu söyleşinin ardından. Nurdan Çakır Tezgin tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerine yönelik Antandros Antik kenti antik lezzetlerinden "Socrates' in Halk Yemeği ve Koptai (Siyah Kek)" yapımı workshop etkinliği gerçekleştirildi (25.10.2023)

Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Profesyonel Turist Rehberi Ahmet Zeki APALI İle "Cumhuriyetin 100. Yılında Turist Rehberliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi (24.10.2023)

“Siber Suçlarla Mücadele Ve Güvenli İnternet Kullanımı” Eğitimi Yapıldı (24.10.2023)

Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı (23.10.2023)

Kütüphane Oryantasyon Eğitimleri Gerçekleştirildi (20.10.2023)

Balıkesir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Sn. Şabettin ARSLAN Fakültemizi Ziyaret Etti (20.10.2023)

Kendime İyi Bak - Gençlerin Ruh Sağlığı Konulu Seminer Düzenlendi (19.10.2023)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla Balıkesir Gençlik Merkezi BAUN Genç Ofis desteğiyle “Sosyal Sorumluluk Uygulamaları” dersinin ilk projesi olarak doğa temizliği ve hayvanları besleme uygulamaları gerçekleştirildi (19.10.2023)

Prof. Dr. Turhan KAÇAR Tarafından Güz Dönemi Açılış Dersi Verildi (17.10.2023)

Bölüm Oryantasyonları Gerçekleştirildi (12.10.2023)

“TUBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi (12.10.2023)

Dr. Öğr. Üyesi Arzu BALIKOĞLU İle 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Balıkesir Şehir Turu/Uygulama&Eğitim Gezisi (12.10.2023)

Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (06.10.2023)

BİGEP Projesi Kapsamında Lise Öğrencilerine Gezi Gerçekleştirildi (12.05.2023)

21.Geleneksel Turizm Sempozyumu (Çevrimiçi) Düzenlendi (11.05.2023)

“Turizmde Kariyer Üzerine Bir Söyleşi” Başlıklı Bir Etkinlik Gerçekleştirildi (17.04.2023)

26. EMITT Fuarına Katıldık (14.04.2023)

Teşekkür Belgesi Takdimi (29.03.2023)

XIV. İstihdam ve Kariyer Günleri (Çevrimiçi) Gerçekleştirildi (16.03.2023)

Adres

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü / BALIKESİR

İletişim

Tel: 0 (266) 612 13 40 Fax: 0 (266) 612 13 57
btioyo@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: