Dekanın Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitim, insanın kendini tanıması, yeteneklerini keşfetmesi ve hayallerine ulaşması için vazgeçilmez bir araçtır. Fakültemiz, bu anlayışla hareket ederek öğrencilerimize eğitim alanında bilgi ve beceri kazandırmak ile birlikte aynı zamanda analitik düşünen, problem çözebilen, eleştirel bakış açısı geliştiren, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, ülkemize ve insanlığa faydalı, değerlerimize bağlı, dürüst, özgüveni yüksek, ahlaklı, nitelikli ve donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, alanlarında uzman, deneyimli ve dinamik akademik kadromuzla sizlere en kaliteli eğitimi sunmak için büyük bir özveriyle çalışmaktayız.
Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi, modern ve teknolojik altyapısı, kütüphane ve araştırma olanakları, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleriyle öğrencilerine hem akademik hem de sosyal açıdan kendilerini geliştirebilecekleri zengin bir ortam sağlamaktadır. Fakültemiz, globalleşen dünyada sizleri donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için uluslararası iş birlikleri, değişim programları, yurt dışı öğrenim ve staj imkanları gibi fırsatlar sunmaktadır.

Değerli Genç Arkadaşlarım,

Sizler için; sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek temenni ediyor, güçlü yarınları birlikte tasarlamak için sizleri Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne davet ediyorum.

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İLBAN

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Örentepe Mevkii 10700 Burhaniye-Balıkesir

0 (266) 416 22 44 - 416 33 55