Neden BUBFA?

• Parlak Gelecek

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi, araştırmada, eğitim-öğretimde, uzman ve ara eleman yetiştirmede alanında öncü bir fakültedir.

• Aktif Öğrenci Kulüpleri

Fakültemiz öğrencilerinin; sosyal sorumluluk, sosyal duyarlılık, girişimcilik, kişisel değişim ve gelişimine yardımcı olmak amacıyla çok sayıda öğrenci kulübü bulunmaktadır. Öğrencilerimiz sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda geniş yelpazede faaliyet yürüten öğrenci kulüplerine üye olabilmektedir. Kulüpler faaliyetlerini Fakültemizin destekleriyle akademik danışmanlarının denetiminde sürdürmektedir.

• Burs Olanakları

Balıkesir Üniversitesi Vakfı tarafından maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere burs verilmektedir. İhtiyacı olan öğrencilere üniversite yemekhanelerinde yemek bursu da verilmektedir. Balıkesir Üniversitesini tercih edecek şehit ve gazi çocukları olan öğrencilere ücretsiz ulaşım, ücretsiz yurt, ücretsiz yemek ve burs imkanı tanınmaktadır.

• Barınma Olanakları

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Burhaniye ilçesi barınma imkanları bakımından öğrencilerine çok sayıda alternatif sunmaktadır. Fakültemiz bünyesinde erkek öğrenci yurdu yer almak ile birlikte fakülte binamızın yanında KYK kız öğrenci yurdu bulunmaktadır.

• Sosyal, Kültürel, Sanatsal, Sportif Etkinlikler

Fakültemiz, yaptığı bilimsel çalışmalar ve eğitim-öğretimin yanı sıra bünyesindeki gençlerin sosyal alanlarda yetiştirilmelerini de ele alarak daha çağdaş, daha dinamik, daha yaratıcı, daha paylaşımcı ve ruhsal yönden sağlıklı bir yapıya kavuşabilmelerine olanak vermekte, mevcut enerjilerini olumlu yönde kullanabilmeleri adına bir dizi faaliyetler yürütmektedir.

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Örentepe Mevkii 10700 Burhaniye-Balıkesir

0 (266) 416 22 44 - 416 33 55
bubyo@balikesir.edu.tr