Skip to main content

Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde öğrenimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, düzenlenen mezuniyet töreniyle mezuniyet sevinci yaşadı. Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl, senato üyeleri ile akademisyenler ve öğrencilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende mezun öğrencileri adına dönem birincisi konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş de konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik ederek, sanatın bireyleri ve toplumu dönüştüren gücüne vurgu yaptı. Öğrencilere meslek yaşamlarında başarılar dileyen Prof. Dr. Ateş, Balıkesir Üniversitesinde edindikleri bilgi, beceri ve sanatsal birikimi yaşamları boyunca en iyi şekilde değerlendireceklerine inandığını ifade etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edilirken, mezun öğrencilere de belgeleri takdim edildi.

Tören, keplerin atılmasıyla sona erdi.

Erişilebilirlik Menüsü

🌓
Yüksek Kontrast
Siyah-beyaz yüksek kontrast görünüm
TT
Büyük Metin
Yazı boyutunu %120 büyüt
Metin Boşluğu
Harf ve kelime aralıklarını artır
🔗
Bağlantıları Vurgula
Tüm linkleri belirgin hale getir
🖼️
Resimleri Gri Yap
Görselleri soluklaştır
Satır Yüksekliği
Satırlar arası boşluğu artır
Sola Hizala
Tüm metinleri sola hizala
Büyük İmleç
Fare imlecini büyüt
Animasyonları Durdur
Tüm hareketli efektleri kapat
💧
Doygunluk Azalt
Renk doygunluğunu düşür
Görme & İşitme Desteği
🔊
Sesli Okuma
Metinlere tıklayarak sesli dinleyin
📏
Okuma Kılavuzu
Satır takip çizgisi göster
Aa
Kolay Okunur Font
Disleksi dostu yazı tipi
🎯
Odak Modu
Dikkat dağıtıcıları azalt
×