Skip to main content

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Potansiyel Patent iş birliği kapsamında düzenlenen Temel Patent Eğitimi, BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinde gerçekleştirildi. Patent süreçlerine dair kapsamlı bir çerçeve sunan eğitim, akademisyenler, öğrenciler ve girişimcilerin fikri mülkiyet alanındaki bilgi birikimlerini güçlendirmeyi hedefledi.

Eğitime, BAÜN TTO Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, BAÜN TTO Koordinatörü Doç. Dr. Fatmagül Tolun ile çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Potansiyel Patent’ten Erol Köksalanlar tarafından verilen sertifikalı eğitimde fikri mülkiyet haklarının kapsamı, patent tescil süreçleri, örnek tarifname analizleri, uluslararası patent başvuru prosedürleri başlıkları ele alındı.

Soru cevap bölümü ile devam eden etkinlik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl tarafından konuşmacı Erol Köksalanlar’a teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Erişilebilirlik Menüsü

🌓
Yüksek Kontrast
Siyah-beyaz yüksek kontrast görünüm
TT
Büyük Metin
Yazı boyutunu %120 büyüt
Metin Boşluğu
Harf ve kelime aralıklarını artır
🔗
Bağlantıları Vurgula
Tüm linkleri belirgin hale getir
🖼️
Resimleri Gri Yap
Görselleri soluklaştır
Satır Yüksekliği
Satırlar arası boşluğu artır
Sola Hizala
Tüm metinleri sola hizala
Büyük İmleç
Fare imlecini büyüt
Animasyonları Durdur
Tüm hareketli efektleri kapat
💧
Doygunluk Azalt
Renk doygunluğunu düşür
Görme & İşitme Desteği
🔊
Sesli Okuma
Metinlere tıklayarak sesli dinleyin
📏
Okuma Kılavuzu
Satır takip çizgisi göster
Aa
Kolay Okunur Font
Disleksi dostu yazı tipi
🎯
Odak Modu
Dikkat dağıtıcıları azalt
×