Organ ve Doku Bağış Paneli

3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası etkinlikleri kapsamında organ bağışı hakkında bilgi düzeyini arttırmak ve organ bağışını sağlamak amacıyla Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından panel gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan panel Öğr. Gör. Nurşah TATOĞLU moderatörlüğünde devam etti. Panelde konuşmacı olarak Atatürk Şehir Hastesi’ nden Uzman Dr. Gökhan KILINÇ ve Balıkesir Devlet Hastanesinden Organ ve Doku Nakil Koordinatörü Emine Dursun EKİNCİ’ katıldı. Organ bağışı çok yönlü olarak ele alındı. İvrindi Belediyesi konferans salonun gerçekleştirilen panele organ nakli bekleyen bir hasta yakını online bağlanarak organ bağışı bekleme sürecine dair yaşadıklarını anlattı. Öğrencilerin ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirilen panel hediye ve belgelerin takdimiyle sona erdi. Ayrıca Balıkesir Devlet Hastanesinden Bahadır DEDE tarafından Yüksekokulda organ bağışı standı açıldı ve 17 öğrencimiz bağışta bulundu.

Resimler için TIKLAYINIZ

Bedrettin Mahallesi Yusuf Kurt Sokak No:16 10770 İvrindi/BALIKESİR