Oryantasyon

2024 - 2025 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi ve Açılış Dersi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yüksekokulumuza yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen "Oryantasyon Programı," 16 Eylül 2024 tarihinde Yüksekokulumuzda, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA, akademik/idari personel ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Oryantasyon etkinliğinde öğrencilere döner ekmek ikramı yapıldı. Öğrenciler DJ performansı ile doyasıya eğlendi.

Yüksekokulumuzun Açılış Dersini  İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcı Doç. Dr. Refika Genç Koyucu tarafından verildi. Sayın Hocamız Sağlık Hizmetlerinde Etik Yaklaşımlar başlıklı konuyu anlattı. Açılış dersine Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA, akademik/idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

2023 - 2024 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi ve Açılış Dersi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yüksekokulumuza yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen "Oryantasyon Programı," 4-5 Ekim 2023 tarihinde Yüksekokulumuzda, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA, İlçe Sağlık Müdürü Selin ÖZKAYMAK, İlçe Gençlik Müdürü Merve GÖKTAŞ akademik/idari personel ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Oryantasyon etkinliğinde öğrencilere mangal yakıldı ve lokma ikramı yapıldı. Öğrenciler DJ performansı ile doyasıya eğlendi.

Yüksekokulumuzun Açılış Dersini Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır ÇAĞLAR verdi. Sayın Hocamız Sağlık Hizmetlerinde Yönetim ve Sağlık Profesyonellerinin Yaklaşım konusunu anlattı. Açılış dersine Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA, akademik/idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi

Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda kayıt yaptıran yeni öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi. Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencileriyle oryantasyon programında bir araya geldi. Öğrencilerin üniversite serüvenine en hızlı ve verimli şekilde uyum sağlamaları için düzenlenen oryantasyon programı, öğretim elemanlarımızın Balıkesir Üniversitesi’ni ve İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu tanıtması ile başladı. İvrindi Kaymakamı Sayın Mevlana KÜRKCÜ ve Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Pelin Palas KARACA’nın açılış konuşmalarıyla devam eden oryantasyon programında derece ile okulumuza kayıt olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Tüm öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanan program mangal partisi ve akabinde DJ Can Eren’in performansıyla tamamlandı. Tüm öğrencilerimize sağlık ve başarılar diliyoruz. Balıkesir Üniversitesi ailesine hoş geldiniz!

2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi

Öğrencilerimizle şehrimiz, üniversitemiz ve yüksekokulumuz hakkında bilgilendirme yapıldı. Hem sabah sıcak çorba ikram ettik hem öğrencilerimizin sorularını cevapladık. Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmek dileğiyle, tekrardan yüksekokulumuza hoş geldiniz.

2020-2021 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi

2020-2021 akademik yılında eğitimine başlayan Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanları "Microsoft Temas" uygulaması üzerinden 8.10.2020 Perşembe günü saat 11:00'de bir araya gelerek oryantasyon programını gerçekleştirdi.

Program, İvrindi Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Pelin Palas KARACA’nın açılış konuşmasıyla başlayarak, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Salih TOSUN, Öğr.Gör. Vacide ANCIN’nın program tanıtımlarıyla devam etti. Yüksekokulun tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen programda, yüksekokul bölümleri, personeli, Eğitim-Öğretim sürecinde kullanılacak yönetmelikler ve yönergeler, değişim programları, öğrenci temsilciliği, uzaktan eğitim sistemi, öğrenci bilgi sistemi ve etkinlikler gibi konuları içeren sunumlar yer aldı.

Ayrıca, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programının sağlık sistemindeki önemi ve geleceği üzerine Bilim Uzmanı Ali Kamil Bayraktar, İlk ve Acil Yardım Programının geçmişi, önemi ve geleceği üzerine de Doçent Doktor Ali Ekşi hocamızın değerli katılımlarıyla program zenginleşti.

Öğrencilerin soru ve cevaplarıyla sona eren oryantasyon programı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi

Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda kayıt yaptıran yeni öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi. Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2019-2020 eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencileriyle oryantasyon programında bir araya geldi. Öğrencilerin üniversite serüvenine en hızlı ve verimli şekilde uyum sağlamaları için düzenlenen oryantasyon programı, öğretim elemanlarımızın Balıkesir Üniversitesi’ni ve İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu tanıtması ile başladı. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ ve Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Pelin Palas KARACA’nın açılış konuşmalarıyla devam eden oryantasyon programında derece ile okulumuza kayıt olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Tüm öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanan program mangal partisi ve akabinde LOCCA BAND konserini dinledi. Oryantasyon programının 3. gününde öğrenciler ile birlikte Balıkesir Üniversitesi kampüs gezisi yapıldı. Tüm öğrencilerimize sağlık ve başarılar diliyoruz. Balıkesir Üniversitesi ailesine hoş geldiniz!

Bedrettin Mahallesi Yusuf Kurt Sokak No:16 10770 İvrindi/BALIKESİR

ivrindishmyo@balikesir.edu.tr